stadsstranden_banner

Key West Beachhouse (Utrecht)

stadsstranden

Key West Beachhouse is een beachclub op hét strand van Utrecht: de Haarrijnse Plas. Het is een authentiek strandpaviljoen waar de elementen van de zee aanwezig zijn. De strand- en zeebeleving die iedereen kent, is nu in Utrecht te vinden. En niet alleen in de zomer! Het hele jaar kan Midden-Nederland genieten van een unieke plek aan het water. Alsof je na een dag hard werken nog even een paar uurtjes op vakantie kunt.

Utrecht heeft geen zee, maar wel een zandstrand. Een bijzondere locatie met zwemwater. Gelegen langs één van de drukste snelwegen van Nederland is Key West Beachhouse de perfecte stek voor een zakelijke lunch of een heerlijk diner.

Key West Beachhouse

 

Lounge restaurant

Key West is een plek voor iedereen die zich jong voelt, en ervan houdt om verrast te worden. Je kunt er binnenlopen en ontbijten, lunchen, dineren, werken, borrelen, high-winen maar ook gewoon heerlijke koffies drinken. De keukenbrigade staat klaar om je de hele dag een ongecompliceerde, eerlijke en verrassende ervaring te bieden. Key West Beachhouse werkt met lokale producten en verse, seizoensgebonden ingrediënten.

 

key west beachhouse utrecht

Omdat Key West Beachhouse staat aan het zandstrand dat bij de Haarrijnse Plas hoort, kun je in de zomer in het water zwemmen en het hele jaar door is er het strandgevoel aanwezig. Je vergeet haast dat je in Utrecht zit, en niet aan de kust. Dankzij de brede veranda die uitkijkt op het strand en de plas en dankzij het gezellige strandpaviljoen waan je je op een tropische locatie. De inrichting is vintage en industrieel; een lange bar, industriele lampen, loungebanken, metalen barkrukken, en hier en daar wat (school)stoelen.  Op het menu een gezellige charcuterieplank, burgers, surf & turf, verse vis en  vegetarische opties .

Uitzicht bij Key West Beachhouse

Het restaurant heeft plaats voor 100 gasten en bij mooi weer kunnen nog eens 100 gasten genieten van het schitterende uitzicht over het water vanaf de veranda en het zonnige strandterras. Daarnaast biedt Key West Beachhouse een zee van mogelijkheden voor het houden van privé en zakelijke evenementen.

Details

Adres:
Strandboulevard 222
3543 MA Utrecht (Haarrijnse Plas)
030 – 276 55 57
info@keywestbeachhouse.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:

Openingstijden:
maandag 09:00 uur – 23:00 uur
dinsdag 09:00 uur – 23:00 uur
woensdag 09:00 uur – 23:00 uur
donderdag 09:00 uur – 24:00 uur
vrijdag 09:00 uur – 24:00 uur
zaterdag 12:00 uur – 24:00 uur
zondag 12:00 uur – 23:00 uur

Website:
http://www.keywestbeachhouse.nl/

Twitter:
https://twitter.com/keywestutrecht

Facebook:
https://www.facebook.com/Key-West-Beachhouse-599556563433117/

Instagram:
https://www.instagram.com/keywestbeachhouse/

Bekijk ook:
Utrecht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , ,