stadsstranden_banner

Loft 88 (Utrecht)

stadsstranden

Loft 88 Utrecht is een restaurant net buiten Utrecht aan de Biltsestraatweg richting Zeist aan de oostkant van de stad. Er is een groot terras waar je kunt loungen als het weer het toe laat.

Loft 88 ziet eruit als een woonboerderij met een groot terras met loungeplekken. Het heeft een beachvibe in de zomer. Zo kun je tot laat genieten in de zon. Het rieten dak geeft het geheel een landelijke uitstraling. Een verademing in het drukke Utrecht. Het eigen parkeerterrein heeft als voordeel dat je niet eindeloos aan het zoeken bent naar een plaatsje zoals in het centrum van Utrecht.

Hotel en manege

Af en toe kun je een glimp van een paard opvangen aangezien Loft 88 het terrein deelt met een achtergelegen manege en het naastgelegen Star Lodge Hotel. Dit laatste is natuurlijk handig als je wat langer in Utrecht wilt blijven, of als het te laat is geworden bij Loft 88.

loft 88

Interieur Loft 88 Utrecht

Het interieur is met zorg geselecteerd bij Loft 88 De vloeren zijn van gerecyceld hout, tafels zijn gemaakt van pallets en brood wordt geserveerd op plankjes van restmateriaal.
In de winter kun je bij Loft 88er opwarmen bij de open haard. Er loopt af en toe een huiskat van Loft 88 rond die het huiskamergevoel compleet maakt.

loft 88

Food & Drinks

Je kunt bij Loft 88 Utrecht genieten van een goede koffie of lunch, maar kom je hier ’s avonds eten dan is het genieten van smakelijke gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten. Tevens kun je kiezen voor een steenoven pizza, rijkelijk belegd en met een dunne knapperige bodem. Er zijn huisgemaakte vruchtensappen en een uitgebreide keus aan wijn.

loft 88

Het eten wordt ingekocht bij lokale boeren en telers. De producten zijn zoveel mogelijk van biologische, eerlijke en duurzame oorsprong. De producten Loft 88 gebruikt komen onder meer van boerderij ‘de Lindenhoff’, worstmakers ‘Brandt en Levie’ en we hebben biologisch ‘Brood van Menno’.

loft 88

Details

Adres:
Biltsestraatweg 88
3573 PS Utrecht
030 – 27 17 752
info@loft88.nl

Route:
Rij vanaf Utrecht richting Zeist. Loft 88 ligt bij het Star Lodge Hotel dat via de paralelweg is te bereiken.

Parkeren:
Parkeren kan voor de deur op het Star Lodge terrein. Eerste drie uur zijn gratis. Daarna berekent Star Lodge 1 euro per 15 minuten.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
ma t/m Vr 11:00 – 23:00
Za t/m Zo 10:00 – 23:00

Website
http://loft88.nl/

Twitter:

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/restaurantloft88

Instagram:
https://www.instagram.com/restaurantloft88/

Bekijk ook:
Utrecht

Tags: , , , , , , , , , , , ,