stadsstranden_banner

Mad Fox (Amsterdam)

stadsstranden

In het souterrain van het W-hotel in Amsterdam waar op de rooftop Mr.Porter te vinden is, is vanaf begin 2017 de exclusieve club MAD FOX gevestigd. Mad Fox is niet zomaar een club, want er wordt hoog ingezet. Inspiratie werd gehaald uit clubs in Londen en New York en dat merk je vooral aan het feit dat de focus op eersterangs table service ligt. Op de kaart vind je vooral cocktails, flessen sterke drank en champagnes. Schroom overigens niet om een magnum te bestellen, want delen (sharing) hoort er bij.

Dansvloer Mad Fox

Je hoeft daarentegen niet bang te zijn dat je alleen maar aan tafel zit, want als je zin hebt om een dansje te wagen is er een intieme dansvloer. De rest van het interieur, van de uit meerdere gangen bestaande club, is zwart en geïnspireerd op de bekende quote van Morpheus uit The Matrix: “You take the blue pill – the story ends. You take the red pill – you stay in wonderland.” Dat thema vind je onder meer terug in het plafond dat is bekleed met 1200 LED-stroken die samen magische lichtbeelden creëren.

mad fox

Muziek

De muziek kenmerkt zich door verschillende muziekstijlen en met optredens van internationale dj’s. De dj’s en hun entourage worden overigens ook op hun wenken bediend met een eigen suite achter de dj-booth die uitkijkt over de dansvloer.

mad fox

Dress to Impress

De mogelijk bestaat om een tafel te reserveren, maar je hoeft niet te stressen aangezien men werkt zonder membership of gastenlijst. Trek wel een mooi jasje aan want de club hanteert een ‘dress to impress’-beleid.

mad fox

Mad Fox Naam

Waarom de naam Mad Fox? Daar heeft Yossi Eliyahoo, oprichter van The Entourage Group (van the Butcher, Mr.Porter en Momo) een passend antwoord op:

‘De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. MAD FOX vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams stijlvolle nachtdieren samenbrengt. Dit brengt een internationale manier van uitgaan die deze stad nog niet kent.’

Details

Adres:
Spuistraat 175 B,
1012 VN Amsterdam
06-12214733

Menu:

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Donderdag 23:30 – 04:00
Vrijdag – Zaterdag 0:00 – 05:00

Website:
http://madfoxclub.com/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Mad-Fox-Club/1912039525708530

Instagram:
https://www.instagram.com/madfoxclub/

Bekijk ook:
Clubs

Bewaren

Tags: , , , , , , ,