stadsstranden_banner

Mr Porter (Amsterdam)

stadsstranden

Mr Porter is met recht een hotspot in Amsterdam. Het is een modern steakhouse annex lounge / cocktailbar. Het is gevestigd op de 6e verdieping van het chique Hotel W aan de Spuistraat in het centrum van Amsterdam. De bar onderscheidt zich verder door de aanwezigheid van een dakterras met zwembad. Vanaf deze rooftopbar heb je een adembenemend uitzicht op het Paleis op de Dam.

Wat direct opvalt is een prachtige kosmopolitische sfeer en inrichting. Mr. Porter en het W Hotel horen dan ook in de familie van The Entourage groep van oprichter Yossi Eliyahoo waar onder andere ook Cocktailbar/Lounge Momo toe behoord.

Mr Porter Steaks

Het W Hotel had al een ander restaurant, the Dutchess, waar ook het ook goed toeven is, maar met Mr. Porter is een echte hotspot van met adembenemend uitzicht neergezet. Mr. Porter in eerste instantie een luxe steakhouse is. Kwaliteit van het vlees staat voorop, er wordt dan ook voornamelijk gewerkt met Dry Aged Meat, dat in rijpkasten zichtbaar in het zicht hangt. De liefhebber kan zelfs van het geliefde exclusieve Wagyu Beef genieten.

Cocktails bij de Pool

mr porter

Daarnaast biedt Mr. Porter een uitgebreide cocktail- en wijnkaart. Het dakterras biedt zoals gezegd een onvergetelijke blik over het centrum van Amsterdam. De Dam is zo te overzien en een langwerpig zwembad op het dakterras geeft het uitzicht een surrealistische uitstraling.

Inrichting

mr porter

Qua inrichting en uitstraling isĀ  het restaurant daarnaast subliem. Mr. Porter heeft niet voor niets onlangs een Best Restaurant Design Award 2016 mogen ontvangen van Horecawebsite Entree. De jury gaf aan dat het design bij dit restaurant klopt tot in de puntjes. ‘Het design is sexy en stylistisch met een vrouwelijke touch‘. Een restaurant met internationale allure.

De open keuken en biedt een voorproefje op het lekkers dat komen gaat nog voor je gerecht op tafel verschijnt. Naast de steaks is op de kaart ook vis en vegetarisch te kiezen. Tenslotte wordt delen gestimuleerd door het gerecht midden op de tafel te zetten en kleine bordjes voor elke tafelgenoot aan te bieden.

Details

Adres:
Spuistraat 175,
1012 VN Amsterdam
020 – 811 3399

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
7:00 – 1:00

Website:
http://mrportersteakhouse.com/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/mrporteramsterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/mrporter_official/

Bekijk ook:
Rooftops

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , ,