stadsstranden_banner

Mango’s Beach Bar (Zandvoort)

stadsstranden

Mango’s Beach Bar heeft een uniek karakter en is het enige strand paviljoen in Zandvoort waar je Cubaanse invloeden kunt vinden. Het is een spaansachtig dorpje met verschillende paviljoens. Overal staan olijf- en palm bomen, heerlijke loungestoelen en er heerst een ongedwongen latino-achtige sfeer waarbij aan elk detail is gedacht!

Door de verschillende locaties heeft elk paviljoen zijn eigen karakter en is het mogelijk om verschillende feesten/partijen aan te nemen. Ook kunt u bij ons trouwen! Is het niet prachtig om aan het strand je trouwplechtigheid te laten verzorgen met aansluitend je huwelijks feest?

De combinatie van zon, zee, strand en Zuid Amerikaanse sferen maakt Mango’s Beach Bar tot een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, personeelsuitje, verjaardag, huwelijksfeest, foto shoot of een andere gelegenheid.

Eten en drinken bij Mango’s Beach Bar

Bij Mango’s Beach Bar kun je een drankje drinken bij de openhaard of bijvoorbeeld in een van onze lounge stoelen buiten op het terras. Neem een tropische cocktail, lekkere tapa’s erbij en geniet van de dag met uitzicht op zee! Zeker weten dat je zo in het vakantie gevoel zit.mangos beach bar

Mango’s heeft een internationale kaart met spaanse invloeden. Elk jaar wordt de kaart veranderd maar natuurlijk blijven de toppers er altijd op staan.

Wil je in het restaurant eten, dan raden wij aan om van te voren te reserveren. Mango’s reserveert alleen voor binnen, tenzij het om een grote groeps reservering gaat.

Events bij Mango’s

Mango’s is voorzien van alle faciliteiten en daarom een ideale locatie voor uw (sportief)bedrijfsevenement, personeelsuitje, perspresentatie, verjaardag, familie bijeenkomst of een andere feestelijke reden. Mango’s stelt een passende offerte op maat op je wensen. Groepen van 10 personen tot 1000 personen kan Mango’s voor u hosten.

mango's beach bar

Ga je trouwen? Mango’s is ook een geselecteerde trouw locatie van de gemeente Zandvoort. Je kunt je trouw aanvraag bij de gemeente indienen, de ambtenaar komt bij de locatie en zal jullie in het echt verbinden. Daarna wordt het feest door Mango’s verzorgd.

Mango’s bestaat uit 3 locaties.

Te weten het “Mango’s paviljoen” wat dagelijks in gebruik is als restaurant. De “Buena Vista Club” met een eigen bbq tuin en de “Vissershut”. Natuurlijk zijn er ook gezellige hoekjes op het terras waar je feest kan plaatsvinden. Foto’s en films zijn te vinden onder het kopje feesten & partijen.

Buena Vista Club

De Buena Vista Club (BVC) met de mooie schilderingen en de hoge zware deuren aan de voorkant lijkt net een pandje uit Havana. Het is net alsof je in het buitenland bent en aan elk detail is gedacht. Hier waan je je in een echte Cubaanse bar met een overdekte ‘patio’ waarin gebarbequed kan worden.

De Buena Vista Club is de perfecte locatie voor feesten & partijen, omdat de ruimte zich hiertoe goed leent en met het direct aangrenzende terras -wat eventueel overkapt kan worden- kunnen we heel gemakkelijk de capaciteit verhogen.

De Vissershut

Deze bar oogt als een vervallen houten hutje op een Zuid-Amerikaans strand. Deze locatie is geschikt voor kleine maar ook grote groepen. Door 1 deur is de vissershut afgesloten voor een groep van ongeveer 40 personen maar door de deur te openen komt u in een Zuid-Amerikaanse ruimte waar heerlijk gedanst kan worden. De vissershut is dan geschikt voor groepen van ongeveer 110-130 personen. Wordt de buitenlounge erbij getrokken dan kan de capaciteit verhoogd worden tot 300 personen.

Mango’s Paviljoen

Het Mango’s paviljoen is dagelijks in gebruik als restaurant maar is ook geschikt voor feesten & partijen tot een groep van 150 personen. Als de tafels en stoelen eruit zijn, oogt dit een prachtige ruimte met genoeg gelegenheid om te dansen. Wil je toch even bijkletsen dan kan dat bij de openhaard.

Details

Adres:
Mango’s Beach Bar
Boulevard Barnaart 15  (Paal 15, achter de supermarkt Dirk v/d Broek)
2041 JA  Zandvoort
Telefoon: 023-571 27 88 / Telefoon mobiel: 06-55 77 89 77
Email: info@mangosbeachbar.nl

Menu:
Tapas
Diner
Cocktails

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Dagelijks 10.00 tot 24.00uur

Website:
http://www.mangosbeachbar.com/

Twitter:
https://twitter.com/mangosbeachbar

Facebook:
https://www.facebook.com/MangosBeachBar/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/249679739/mangos-beach-bar-zandvoort/

Bekijk ook:
Zandvoort

 

Tags: , , , ,