stadsstranden_banner

Proefwerk (Amsterdam)

stadsstranden

Proefwerk Amsterdam is ingericht rond het concept dat steeds meer aan populariteit wint binnen de restaurantwereld: Sharing. Wellicht wordt dit binnenkort jouw nieuwe favoriete spot in Amsterdam Zuid. Proefwerk is wellicht niet direct te vinden op een voor de hand liggende locatie.

Het restaurant is te vinden in de buurt van de RAI in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt. Restaurant Proefwerk wordt gelanceerd door de mensen die ook achter bewezen formules van Tinner, Café de Paris en Terpentijn zitten en zij hopen de nieuwe hotspot Proefwerk ook tot een succes te maken.

Shared Dining bij Proefwerk

Waarom een vast driegangenmenu met beperkte keuze? Met shared dining kun je namelijk zelf de keuze maken uit meerdere kleine gerechten. Shared dining is een onderscheidend concept doordat er slim gecombineerd wordt met planken, schaaltjes en ingrediënten. Je hebt meer keuzevrijheid, beleeft meer aan tafel en voelt je één met je tafelgenoten. Want naast genieten van lekkere gerechten is eten ook vooral een sociale gelegenheid.

proefwerk

Bij Proefwerk Amsterdam is deze vorm van eten het uitgangspunt. Delen van gerechtjes met vrienden is de trend op restaurantgebied. En doordat je verschillende dingen op een avond kan proeven krijg je een culinaire reis zonder dat je grote hoeveelheden hoeft te eten. Een proeverij wordt zo als het ware een proefwerk. Vervolgens is na het eten is de ervaring bij Proefwerk Amsterdam niet over. Als de muziek aan gaat en de avond vordert gaan er tafels aan de kant en wordt er plek gemaakt om te dansen.

Old School

Het restaurant en bar zit in Old School, een epicentrum van creativiteit in Amsterdam Zuid. In het oude ROC gebouw vind je deze broedplaats voor cultuur, podiumkunsten en ondernemers.

proefwerk

Ook met zomers weer is het goed vertoeven bij deze nieuw spot. Proefwerk heeft een terras met 150 zitplaatsen en een binnenplaats waar 400 man kan zitten.

Details

Adres:
Gaasterlandstraat 3
Amsterdam
+31630022337 (bel voor een reservering)

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend

Website:
http://www.proefwerkamsterdam.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/ProefwerkAmsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/proefwerkamsterdam/

Bekijk ook:
Shared Dining

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , ,