stadsstranden_banner

Rapa Nui (Zandvoort)

stadsstranden

Rapa Nui is een beachclub in Zandvoort waar iedereen kan genieten van de ondergaande zon, lekker eten, funky muziek, cocktails of ’n mooi glas wijn. De ultieme hide-away van de Nederlandse kust! Rapa Nui is geinspireerd op de oorspronkelijke Polynesische naam van Paaseiland, de beste tropische hide-away ter wereld. Goed verborgen in de golven van de Grote Oceaan. In 1722 werd Rapa Nui, met Pasen, herontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen.

Een plek waar je je kunt verstoppen voor de rest van de wereld. Uniek door haar eigen identiteit, karakter en de uiterst vriendelijke bevolking. Nu een stukje Rapa Nui in Zandvoort. De krachten worden gebundeld met surfschool Surfana voor een totale strandbeleving die niemand zal vergeten.

 

Bedrijfsevenementen, vrijgezellenuitjes, familiedagen, bruiloften, teamuitje, wat er ook te vieren valt, het kan bij Rapa Nui.

Met de speelse indeling van het paviljoen biedt men een kleurrijk podium voor elk event. Een zomerse festival met collega’s, een cocktail in je ene hand en een burger in de andere kijken naar een te gekke band.

Het kan allemaal bij Rapa Nui. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een dag met collega’s? rapanuiEen presentatie, teambuilding, workshop of bedrijfsfeest kan Rapa Nui geheel naar wens invullen. Op basis van individuele wensen kan Rapa Nui een geheel verzorgd arrangement realiseren.

Events bij Rapa Nui

Wie wil er nou niet tijdens zonsondergang met de voetjes in het zand en de ruisende zee op de achtergrond elkaar het jawoord geven. Rapa Nui is een erkende trouwlocatie. Voor een intieme bruiloft tot spectaculair feest met champagnetoren kun je bij Rapa Nui terecht.

rapa nui

Rapa Nui heeft met zijn internationale keuken een mooi assortiment van heerlijke en eerlijke gerechten. Men gaat mee met het seizoen en serveert iedere week weer een verrassende weekspecial. Nieuwsgierig? Bekijk de lunch-, diner-, en Rapaskaart op de website en laat je verleiden om langs te komen en te genieten van het prachtige uitzicht.

De zon zakt langzaam in de zee en na een heerlijke BBQ begint een singer/songwriter zijn eerste noten te zingen bij het kampvuur. Deze herinnering kan van jou zijn! Hier staat men voor heerlijk en eerlijk eten. De chef kookt met invloeden uit de hele wereld en verrast met zijn onverwachte combinaties.

Met jouw collega’s kun je bij Rapa Nui terecht voor een BBQ, een walking dinner, 3-gangen diner en als je echt wilt uitpakken wordt er een ware foodmarket voor je neer gezet met diverse kramen als een BBQ-bar, saladbar, viskraam, cutbar en/of patatkraam. Food you can’t forget, drinks you can’t remember!

Adres:
Boulevard Barnaart 27 Zandvoort
Postadres Scheepmakersdijk 2A
2011 AT Haarlem
Telefoon/Reserveren 023 573 70 60

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
9:00-

Website:
http://www.rapanui.nl/

Twitter:
https://twitter.com/_RapaNui

Facebook:
https://www.facebook.com/rapanuizandvoort

Instagram:
https://www.instagram.com/rapanuibeach/

Bekijk ook:
Zandvoort

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,