stadsstranden_banner

Rooftop HOPP (Amsterdam)

stadsstranden

Rooftop HOPP is nu GAPP:

https://www.stadsstranden.nl/rooftop-gapp/

 

Bier en eten bij Rooftop HOPP

Zoals de naam HOPP doet vermoeden is een hoofdrol bij deze rooftop bar weggelegd voor de verschillende bieren die er ter beschikking zijn. Er is zelfs een speciale bierkaart bij HOPP waar de echte bierliefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

rooftop hopp

Denk hierbij aan verschillende Ales, I.P.A.’s en donkere bieren, maar ook een heerlijke normale verse pils van de tap is uiteraard te bestellen.

De menukaart sluit perfect aan op de bierkaart en heeft een Duits/Oostenrijkse touch met een scala aan Flammkuchen, Holsteiner burger, Kaiserschmarrn of diverse verse salades en bites.

Sfeer en groenste rooftop

De rooftop op het dak is de groenste van Amsterdam. Zo waan je je even in een oase op hoogte in de drukke stad. rooftop hoppDoordat er veel kruiden aanwezig zijn tussen al het groen, zijn de planten niet alleen mooi om tussen te zitten maar ook functioneel aangezien er enkele belangrijke ingrediƫnten worden gekweekt voor de gerechten die HOPP op de kaart heeft staan. Op de lange loungebanken of andere zitjes kun je genieten van een heerlijk biertje in de zon en vergeet je even dat je in een drukke metropool bent maar waan je je op een berg in Oostenrijk.

Hotel Casa

Rooftop HOPP is gevestigd op het dak van Hotel Casa. Hotel Casa, voorheen Casa 400, is de naam van een hotel in Amsterdam-Oost, dat in de periode van 1 oktober tot 1 juni tevens deels dienstdoet als studentenhuis. Het pand wordt beheerd door de Stichting Casa Academica. rooftop hoppHet grootste gedeelte is nu permanent hotel. Met een restaurant, een inpandige tuin, een bar, 13 vergaderzalen en gratis Wifi is het van alle gemakken voorzien. In 2010 is het uitgeroepen tot Best Hotel Concept en behaalde ook de Gouden Green Key. Daarnaast heeft Casa 400 in 2011 de HotAm Award gewonnen voor het meest spraakmakende hotel van Amsterdam.

Details

Adres:
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam
020-2078099
envelop@hopp-amsterdam.nl

Parkeren:
Hotel Casa heeft een eigen ondergrondse garage.

Route:
Geef eerste Ringdijkstraat 4 in voor navigatie.

Menu:
Menukaart
Bierkaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke dag van 10:00-23:00

Website:
https://hotelcasa.nl/hopp/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/HOPPAmsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/hopp_amsterdam/

Bekijk ook:
Biergarten

Tags: , , , , , , , ,