stadsstranden_banner

Safari Lodge (Zandvoort)

stadsstranden

Safari Lodge is een beachclub aan Boulevard Paulus Loot in Zandvoort met Afrikaanse accenten. De locatie heeft verschillende secties zodat strandliefhebbers kunnen loungen en groepen apart kunnen genieten van een feest of bijeenkomst.

Ambiance en inrichting Safari Lodge

Safari Lodge heeft een Zuid-Afrikaanse sfeer, dat komt terug in de inrichting van het interieur en terras. Er zijn veel Afrikaanse accenten terug te vinden. De Lodge bestaat uit verschillende delen. In het hoofdgebouw ‘de Lodge’ bevindt zich het restaurant en terras. Aan de noordzijde van de Lodge staat de Cottage en aan de zuidzijde van de Lodge vindt je de Vuurkuil en de Zuidkaap.

Safari Lodge

 

De Lodge bestaat uit het hoofdpaviljoen met restaurant, terras, lounge en strand. Op de Lodge ben je dagelijks welkom voor een borrel, uitgebreid diner of dagje strand.Safari lodge

 

De Cottage is geschikt voor grotere groepen, bruiloften of vergaderingen en is geheel prive. De Cottage beschikt over een binnenruimte met een eigen bar, binnen- en buiten speakers, veranda, biertafels en Zuid- Afrikaanse tent.

Safari lodge zandvoort

Bij de Zuidkaap is te reserveren eeneigen stretchtent, incl. biertafels en muziek.

Speciaal voor kleinere groepen is de Vuurkuil uitgerust met loungebedden, een cook it yourself BBQ, biertafels (op aanvraag) en een grote vuurkuil die met zonsondergang wordt aangestoken.

Food & Drinks

Verwacht bij de Safari Lodge een creatieve keuken met veel verse, lokale en biologische producten, een originele drankkaart en veel aandacht voor detail.

Safari Lodge

Met veel verse en biologische producten is de keuken creatief en is er veel aandacht voor detail. Probeer eens de Jungle Curry of de Safari Burger. Dit geldt tevens voor de drankkaart, er zijn wijnen en bieren te krijgen uit Afrika.

Safari Lodgeis Ook de perfecte plek voor een lekkere BBQ, een koud biertje na een duik in de zee of om samen met vrienden en familie te genieten van verschillende kleine hapjes.Safari lodge

Het terras is een lekkere plek om te genieten van de ondergaande zon of om in de avond te genieten van het kampvuur of de openhaard.

Safari Lodge

Sup Kite Surf

Bij de North Sea Surf Lodge kun je terecht voor surf-, kitesurf- en SUPlessen voor alle niveaus. Ook voor huur van kitesurfmateriaal en SUPboards kun je bij de North Sea Surf Lodge terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Details

Adres:
Safari Lodge
Boulevard Paulus Loot 2
2042 AE Zandvoort
strand@safarilodge.nl
023-5712628

Parkeren:
Parkeren kan  aan de Boulevard Paulus Loot.

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
Elke dag vanaf 10.00 uur in het weekend vanaf 9.00 uur
Kijk tijdens de coronaverordeningen voor aanpassingen op de website.

Menu:
https://www.safarilodge.nl/restaurant

Website:
https://www.safarilodge.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/SafariLodgeZandvoort/

Instagram:
https://www.instagram.com/safarilodgezandvoort

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , , , , , , , ,