stadsstranden_banner

Stadsstrand Copacabajes (Utrecht)

stadsstranden

Stadsstrand Copacabajes is onderdeel van De Lik en bevindt zich in de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht. Het is een pop-up stadsstrand dat elk jaar van juli t/m september actief is.

Stadsstrand Copacabajes in De Vrije Wolf

De LiK is gevestigd in De Vrije Wolf, voormalig gevangenis aan het Wolvenplein.
In De Vrije Wolf is het mogelijk om evenementen te organiseren, dit onderdeel is benoemd tot De LiK. Bakx & Meijer, catering en organisatie, exploiteert de gevangenis en zet deze unieke locatie in als evenementenlocatie. stadsstrand copacabajesEen film kijken, barbecue├źn op een zwoele zomeravond of genieten van een cocktail in je hand, met je voeten in het zand. Het kan deze zomer allemaal weer op stadsstrand Copacabajes. Let op: Betaling alleen met PIN.

Eten en drinken

In de keuken van stadsstrand Copacabajes en De Lik wordt er met natuurlijke producten gewerkt. De gerechten zijn puur, authentiek en eerlijk. stadsstrand copacabajesDe Lik kookt het liefst met biologische ingredi├źnten van Nederlandse bodem. Recyclen doet men waar mogelijk, zo gebruikt men graag 100% afbreekbare disposables, mooi en duurzaam.

Gevangenis De Vrije Wolf

Elke Utrechter kent de mysterieuze gevangenis aan het Wolvenplein, maar bijna niemand zag de bajes ooit vanbinnen. Voor het eerst in bijna 160 jaar gaan de zware ijzeren gevangenisdeuren ook voor brave burgers open. Onlangs is het het complex omgedoopt tot De Vrije Wolf en vind je achter de hoge muren een veelzijdig verzamelgebouw voor met tal van horeca en cultuurconcepten.stadsstrand copacabajes

Heb je altijd wel eens de gevangenis van binnen willen zien, of heb je zin om een dagje erop uit te gaan met je kinderen? Kom dan langs bij De Vrije Wolf en stadsstrand Copacabajes in de zomer.

Evenementen De Lik

De Vrije Wolf is ook een ideale plek voor evenementen. Van festival tot bedrijfsborrel, van jubileumfeest tot boekpresentatie. Een fotogenieke trouwlocatie is het monumentale pand met tuin en terras zeker ook. De ruimtes zijn ook perfect voor vergaderingen, trainingen, brainstormsessies en presentaties.

Wat je ook wil organiseren in De Vrije Wolf, de Utrechtse cateraar en evenementenorganisator Bakx & Meijer zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Helemaal passend bij uw wensen, doelgroep en doelstelling. Achter Bakx & Meijer staat een gedreven en creatief team met passie voor eten en drinken.
Om verwarring te voorkomen opereert het evenementen gedeelte onder de naam; De LiK.

Details

Adres:
De Vrije Wolf
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht

Parkeren:
Parkeren op het terrein van De Vrije Wolf is niet
mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van
de parkeergarages in de nabije omgeving en van
daaruit te lopen. Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking)
Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht

Route:
Loop vanaf de parkeergarage richting de Witte-vrouwensingel en volg deze naar rechts langs
de singel. Steek bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht
en wanneer u de bocht uitkomt ligt De Vrije Wolf direct aan je rechterhand.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Copacabajes 4 Juli t/m 2 September

Openingstijden:
Wo t/m Zo vanaf 15:00

Website:
http://www.delik.nl/copacabajes.html

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/copacabajes/

Instagram:
https://www.instagram.com/delikutrecht/

Bekijk ook:
Utrecht

Tags: , , ,