stadsstranden_banner

Stadsstrand Houten (gesloten)

stadsstranden

Op het winkelplein het Rond in Houten werd elk jaar vier weken Stadsstrand Houten ingericht (in 2017 helaas gesloten, wellicht in 2019 weer) Lekker lang genieten van het heerlijke zand onder je voeten, een lekkere cocktail, live-muziek, sportclinics en gezellige feestjes was stadsstrand Houten.

Benieuwd of er dit jaar weer een nieuwe editie komt?
Kijk voor een actueel overzicht op de Facebook site die hieronder staat weergegeven. Het strand was elke dag open tussen 11.00-22.00u van juni – juli. Mensen waren altijd welkom om te komen spelen, mee te doen met activiteiten en te genieten van een hapje en een drankje.

Lustrum

In de zomer van 2017 was het tijd voor de lustrumeditie van Stadsstrand Houten. Voor het vijfde jaar op rij werd  Het Rond met 400 m3 zand omgetoverd tot een hotspot met een lekker zomerse vibe voor iedereen.

stadsstrand houtenAlle (sport)verenigingen, gezelligheidsclubs, scholen, jongeren, ouderen, gezinnen en vrijgezellen mochten geheel gratis gebruik maken van dit 2500 m2 grote strand met strandpaviljoen, terras, toiletvoorzieningen en muziek.

In de weekenden werden er leuke feesten georganiseerd met live muziek en dj’s waar iedereen naartoe kan zonder entree te betalen.
Hoe mooi kan je zomer beginnen?!
Er was echter één probleem: de kosten.

Crowdfunding voor stadsstrand Houten

Het terugtrekken van de grootste sponsor en de ontwikkelingen met betrekking tot de vergunning voor feesten maakten het onmogelijk dit evenement nog kostendekkend te organiseren. Dit ondanks de tomeloze inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Het zou reuze jammer zijn als Het Rond elke zomer weer vervalt tot “het kale grauwe plein” zonder de mogelijkheden van deze enorme ruimte te benutten. Daarom is er een crowdfundingactie.

Adopteer een emmer zand en wordt vriend van Stadsstrand Houten. De organisatie gaat ervan uit dat als iedereen die de afgelopen jaren het stadsstrand heeft bezocht een bijdrage levert van € 5,-  men uit de kosten is en ze zelfs extra groot kunnen uitpakken voor de lustrumeditie.

Mocht het niet lukken om voldoende geld bij elkaar te krijgen om het feest te laten doorgaan, dan worden alle donaties weer teruggestort. Kijk voor de actie op de website van stadsstrand Houten.

Details

Adres:
Het Rond 86
Houten
@StadsstrandHouten
030-6353555

Menu:

Seizoen:
4 juni – 4 juli

Openingsstijden:
11:00-22.00

Website:
http://www.stadsstrandhouten.nl

Twitter:
https://twitter.com/stadsstrandhout

Facebook:
https://www.facebook.com/Stadsstrand-Houten-424608184249490/

Instagram:

Bekijk ook:
Utrecht

Bewaren

Tags: , , ,