stadsstranden_banner

Terras Eemlust (Baarn)

stadsstranden

Restaurant & Rederij met Terras Eemlust. Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Gelegen op een unieke locatie in het “Vorstelijke” Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen – Eemland, nabij het Gooi. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u zicht op de rivier de Eem, en het fotogenieke landschap dat behoort tot de twintig mooiste van Nederland.

Eten bij Terras Eemlust

Restaurant Terras Eemlust biedt een menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van seizoensproducten. Een dynamische kaart die u elk seizoen weer verrast met compleet nieuwe gerechten. Het restaurant laat zich kenmerken door een stijlvolle en sfeervolle inrichting. Verder is het bekend vanwege het prachtige en prijswinnende terras. In de afgelopen jaren meermaals beste terras van Midden-Nederland en zelfs bekroond tot Beste Terras van Nederland door horeca-vakblad ‘Misset’.

eemlust

Restaurant & Rederij Eemlust is een echt familiebedrijf en wij doen wat we doen, met hart en ziel. U bent bij ons echt te gast. Voor een zakelijk of romantisch diner, een gezellig samenzijn met de familie, een bedrijfsborrel of een vergadering, Restaurant & Rederij Eemlust is wat u zoekt.

Partyschip de Amer

Naast het restaurant beschikt Terras Eemlust over een prachtig partyschip, MPS De Amer. Deze geheel gerenoveerde salonboot heeft een boven- en benedendek. Een schip dat van alle gemakken is voorzien en ideaal is voor het vieren van verjaardagen, jubilea, bruiloften of het houden van bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfsfeesten. De Amer zorgt ervoor dat je een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier kan vieren.

eemlust

Het schip en het team met enthousiaste mensen biedt je de mogelijkheden om een bijzondere gelegenheid te vieren. De Amer is meer dan een mooi schip. Wanneer je gebruik maakt van De Amer, weet je dat het goed is. Want naast de charmante en sfeervolle uitstraling kun je genieten van een tocht door een schitterend stukje Nederland. Tijdens de vaart kun je vertrouwen op een gastvrije service met een lach. Gastvrouwen en gastheren die zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Om te garanderen dat ook het eten van een uitstekend niveau is, wordt dit verzorgd door de eigen keukenbrigade! Je boekt meer dan een tochtje over een rivier. Je kiest met de Amer voor kwaliteit. Terras Eemlust zorgt ervoor dat je optimaal hebt genoten en dat je nog lang en met veel plezier kan terugdenken aan het verblijf aan boord van het schip.

Buffetten & arrangementen

Eemlust biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot de invulling van de catering. Daarnaast zijn er een aantal aantrekkelijke arrangementen.

Details

Adres:
Restaurant Eemlust
Eemweg 72
3741 LC BAARN
telefoon: 035 54 14387
e-mail:  info@restauranteemlust.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Van 01 oktober tot en met 28 februari doordeweeks vanaf 10.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur.
Van 01 maart tot en met 30 september elke dag vanaf 10.00 uur.
Lunch
Keuken geopend van 12.00 tot 16.00 uur.
Diner
Keuken geopend van 17.30 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.

Website:
http://restauranteemlust.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Eemlust/

Instagram:

Bekijk ook:
Het Gooi

Tags: , , , , , , ,