stadsstranden_banner

The Streetfood Club (Utrecht)

stadsstranden

The Streetfood Club is een nieuw concept restaurant  op de locatie Janskerkhof in het centrum van Utrecht waar het voormalige café Broers zat.

Pink Room en Green Room

Het restaurant gedeelte is verdeeld in twee zalen: de oogstrelende pink room en de hippe green room.the streetfood clubDe groene Aziatische oase met rieten stoeltjes, veel groen en natuurlijk licht is het favoriete plek voor een avondje cocktails en lekkere gerechten.

In het achterste gedeelte bevindt zich de open keuken, DJ booth en de bar met een lounge area. Om 23.00 uur sluit de keuken en het restaurant gedeelte. Waarna in de bar de party full aan gaat tot de volgende ochtend.the streetfood club

Streetfood

Gerechten vanuit verschillende werelddelen worden vertegenwoordigd op de kaart. Je kunt dus de hele avond eindeloos streetfood combineren. Is het allemaal niet spicy genoeg, dan bestel je gewoon de speciale hot sauce emmer. Eigenaren Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn over het concept: “Onze streetfood is voornamelijk geïnspireerd door de Aziatische en Midden- en Zuid-Amerikaanse keuken, maar we nemen je graag mee op een ‘flavour trip’ naar andere delen van de wereld.” De zaak is 7 dagen in de week geopend van 10.00 uur in de ochtend tot laat in de avond. Aanrader is het feed me-menu voor €29,50 te bestellen. Je tafel wordt volgezet met een range aan gerechten die een reis om de wereld weergeven.

the streetfood club

Van 10 uur ’s morgens tot 16 uur ’s middags wordt bij The Streetfood Club het ‘All Day Brunch’ menu geserveerd. Hierbij moet je denken aan Eggs royale, fluffy pancakes en een waanzinnige Philly cheese steak sandwich, de gezonde eter kan zijn hart ophalen met avo smash op toast en verschillende lekkere en gezonde salades.

Cocktails bij The Streetfood Club

Ook is er bij The Streetfood Club veel aandacht voor cocktails.

the streetfoodclub

De master bartender is een wandelende encyclopedie die zijn strepen heeft verdiend in high-end cocktailbars over de hele wereld en geniet ervan om zijn kennis te delen. Bij The Streetfood Club worden eigen sterke dranken, likeuren en siropen gecreeerd en geinfuseerd. Op deze manier worden écht unieke cocktails voor geschoteld.

the streetfood club

In de zaak wordt het international karakter benadrukt doordat vooral in het Engels wordt gecommuniceerd.De reden hiervoor is dat in de eerste plaats omdat met internationale mensen wordt gewerkt die in de keuken en bediening werken. De tweede reden is omdat er steeds vaker internationale klandizie is.

Het motto van de Streetfood Club is dan ook: Geen regels, geen pretentie, gewoon lekker eten, heerlijke dranken en leuke mensen.

Details

Adres:
Janskerkhof 9,
Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 234 34 06

Parkeren:
Het beste kun je betaald parkeren (via Parkmobile) in een van de zijstraten van de Voorstraat.
Eventueel kan geparkeerd worden in Parkeergarage La Vie bij de Bijenkorf. Deze is 24 uur geopend. Tarief is wel 24 minuten of een gedeelte hiervan, € 2,00.

Route:
Geef Janskerkhof in voor de navigatie.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Open 10:00 – laat
7 dagen per week

Website:
https://thestreetfoodclub.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/thestreetfoodclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/thestreetfoodclub/

Bekijk ook:
Utrecht

Tags: , , , , , , ,