stadsstranden_banner

Tijn Akersloot (Zandvoort)

stadsstranden

In 1965 startte Tijn Akersloot in het zuidelijke deel van Zandvoort een strandhutje, genaamd Tijn Akersloot. Gedurende bijna veertig jaar bouwt hij deze plek uit tot een landelijk begrip. Een strandtent bekend om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en prachtige uitzicht. In 2011 laat Tijn een volledig nieuw en permanent strandpaviljoen bouwen dat 365 dagen per jaar open zal zijn. Met grote terrassen en een buitenbar voor de mooie dagen en een gezellige open haard voor de winter.

Het paviljoen Tijn Akersloot

Van zwembroek tot winterjas: Tijn Akersloot is een permanent strandpaviljoen. Dat betekent dat we het hele jaar rond, weer of geen weer, geopend zijn. Veel ramen, grote schuifdeuren en brede terrassen zorgen ervoor dat je overal uitzicht hebt op zee. Als het weer het toelaat zetten we de voorkant helemaal open en gaat restaurant naadloos over in buitenruimte. tijn akerslootOp onze terrassen kun je lekker uit de wind lunchen of dineren, aan tafels of op loungebanken. Of kies voor een comfortabel strandbedje of luie hangmat in onze ‘bak’. Wordt het te fris buiten? Schuif dan aan bij de open haard voor een warme choco of een kom soep.

Tijn Akersloot is al jaren een hotspot als evenementenlocatie. Door middel van schuifdeuren kunnen we ons strandpaviljoen makkelijk opdelen en op die manier grote en kleine gezelschappen ontvangen. Vergaderingen, personeelsfeesten, verjaardagen, recepties: we verzorgen zowel particuliere feesten & partijen als zakelijke evenementen. Tijn Akersloot is bovendien een officiële trouwlocatie. Je kunt dus bij ons trouwen – en daarna de taart aansnijden, dineren of zelfs je hele bruiloft vieren.

Restaurant aan zee

Eten bij een restaurant aan zee mag meer zijn dan alleen mooi uitzicht. Bij Tijn Akersloot gaan we

tijn akersloot

voor goed eten, de hele dag door. Van ontbijt en lunch tot diner: onze chefs koken met passie voor smaak en kwaliteit en gebruiken daarbij wat de wereld, de streek en het seizoen te bieden hebben. Het resultaat is een gevarieerde menukaart met heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten, smakelijke bites en (inmiddels beroemde) houtovenpizza’s. Ervaar het zelf: begin je dag met een strandwandeling en een verse shake en een eitje. Zet rond lunchtijd je sup even opzij voor een gegrilde burger of lichte salade. En neem ’s avonds bij zonsondergang een lekker visje van de BBQ.

Surf & SUP

Surf en sport is voor ons een onmisbaar onderdeel van het strand. Door onze ligging beschikken we over goede condities voor zowel wind- als golfsurfen. Wil je alleen naar de golven en de surfers kijken dan zijn we natuurlijk ook de ideale hangout. Je kunt ons altijd even bellen of er golven zijn, of het hard genoeg waait en of het zonnetje schijnt.

Er zijn SUP boards die je kunt huren voor E 10,- per uur.

Locatie & route

Het strandpaviljoen van Tijn Akersloot ligt op de zuidelijkste punt van Zandvoort. Hier eindigt de boulevard en de bebouwing en begint het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Even verderop liggen de laatste strandtenten en begint het ongerepte strand.
Het strand in Zandvoorttijn akersloot

Het strand rondom Tijn Akersloot is breed en je vindt hier dan ook alle ruimte voor sport en spel en ontspanning. Lekker uitwaaien tijdens een lange strandwandeling bijvoorbeeld, of zonnebaden op een strandbedje met parasol (reserveren mogelijk!). Zin in een activiteit? Het hele jaar door kun je vrij gebruik maken van onze beachvolleybal- en beachtennisvelden. Of neem een Mistral-sup van Tijn en pak een golfje mee tussen de wind- en kitesurfers. Bij Tijn organiseren we bovendien, in samenwerking met partners, sportieve activiteiten voor bedrijfsuitjes en particuliere evenementen.

Details

Adres:
Boulevard Paulus Loot 1B
Zandvoort (Zuidstrand)
info@tijnakersloot.nl

Menu:
Overdag
Diner

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
09:00-0:00

Website:
http://www.tijnakersloot.nl/

Twitter:
https://twitter.com/tijnakersloot

Facebook:
https://www.facebook.com/tijnakersloot/

Instagram:
https://www.instagram.com/tijnakersloot/

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , , , , ,