stadsstranden_banner

Tulum (Noordwijk)

stadsstranden

Tulum is een nieuwe strandtent annex restaurant in Noordwijk en is sinds 2018 in de zomer iedere dag open voor lunch en diner.

Sfeer en inrichting

De naam Tulum komt van de Mexicaanse plaats Tulum waar archeologische vondsten zijn gedaan, en het lijkt of hier ook inspiratie uit is geput. De stijl van de strandtent is licht, modern, met een interieur waar planten en een moderne inrichting afgewisseld worden met gezellige zitjes en donkere banken en kozijnen.tulum Door de vele planten is de inrichting levendig en niet klinisch. De strandtent doet fris aan en de kat als logo van Tulum doet aan Zuid Amerikaanse invloeden denken. Het terras met de houten zitjes en parasols met kwastjes verlengen de sfeer naar buiten

Eten en drinken

Bij Tulum kun je terecht voor heerlijk eten en drinken in de zomermaanden. Op de kaart staan lekkere broodjes, gezonde salades, pasta calamari en een goede steak. tulumJe kan gezellig binnen zitten bij de openhaard, buiten op de veranda of lekker met je voeten in het zand.

Events bij Tulum

Het is mogelijk feesten en bruiloften te organiseren. Groepen van van 8 t/m 30 personen kunnen reserveren via een speciaal groepsarrangement. tulumVanaf 80 personen is het mogelijk om in je eigen beachvilla inclusief terras een bruiloft, gezellige bbq of groot feest te organiseren. Een groot strandhuis met veranda, openslaande deuren naar zee en een sfeervolle huiskamer.

Zusje van..

Tulum is een zusje van de beachclubs Branding, Winterlodge, Witsand, Hippy Fish en Paco Ciao. In goed gezelschap dus.

Details

Adres:
Zeereep 104
2202 NW Noordwijk (Strandafrit 20)
071-5112121

Parkeren:
Vanaf parkeerplaats Wantveld loop je naar strandafrit 20, of je kunt in het centrum parkeren bij de Vuurtoren of in de parkeergarage in de stad.

Route:
Voor navigatie :Wantveld 2, 2202 NS Noordwijk

Menu:

Seizoen:
Februari-Oktober

Openingstijden:

Website:
http://www.tulumtulum.nl

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/tulumnoordwijk/

Instagram:
https://www.instagram.com/tulumtulumnw/

Bekijk ook:
Noordwijk

Tags: , , ,