stadsstranden_banner

Ubuntu Beach (Zandvoort)

stadsstranden

Met Ubuntu Beach is door de eigenaren getracht de sfeer van beachclubs in Ibiza of Bali te brengen in Zandvoort. Dit is wat betreft Stadsstranden.nl gelukt. Dit komt terug in de ongedwongen en gezellige sfeer bij deze strandtent aan het Zandvoortse strand.Ubuntu trouwens een Afrikaanse term die onderlinge verbondenheid inhoudt.

De stijl van Ubuntu Beach kenmerkt zich door vintage meubels en comfortabele zitjes. Er staan vintage stoelen en houten tafels en banken met zachte kussens om lekker in weg te zakken en de tijd te vergeten.Verder een terras met oude schoolstoeltjes, houten banken en een paar ligstoelen die  lekker op het strand staan. Als je je ogen sluit waan je je echt even in Bali of Ibiza.
ubuntu beach

Binnen brandt op koudere dagen de houtkachel en kun je je verwarmen aan een goede koffie of chocolademelk. Het meubilair is aan het eind van het seizoen overigens voor een schappelijke prijs te kopen.

Een aparte toevoeging die Ubuntu Beach uniek maakt is de van boomstammen opgetrokken schommel met uitzicht op zee, waar zich niet alleen kinderen mee kunnen vermaken. Je voelt je met recht verbonden met de mensen bij Ubuntu Beach. De naam doet de plek zeker recht aan. Met de relaxte muziek op de achtergrond en lekkere hapjes en drankjes is het een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannende dag aan het Zandvoortse strand.ubuntu beach

 

Het menu van Ubuntu Beach biedt voor ieder iets wils. Voor een betaalbare prijs krijg je goed eten. Van sandwiches tot biefstuk of burger. ’s avonds is er verder een drie gangenmenu. Ook voor kinderen is er een gedeelte op het menu.En ook de desserts zijn verrukkelijk. Ook voor een lekker ontbijt kun je bij Ubuntu terecht.

Een selectie van de kaart:

  • Carpaccio
  • Groene salade
  • Pulled Pork Taco
  • Makreel Sandwich met Appel
  • Biefstuk
  • Ubuntu Burger

De bediening is attent en laat je thuis voelen. Een deel van Ubuntu Beach wordt aan de bar bediend en op bepaalde gedeelten wordt je full service bediend.

Adres:
Boulevard Paulus Loot 1,
2042 AD Zandvoort
023-855 0505

Menu:

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
09:00-22:00

Website:
http://www.ubuntubeach.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ubuntubeach

Facebook:
https://www.facebook.com/UbuntuBeach/

Instagram:
https://www.instagram.com/ubuntubeach/

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , , , , ,